miércoles, 10 de marzo de 2010

INTRODUCCIÓ

La gimnàstica rítmica moderna es va desarrollar a partir de la dècada del 1950. En aquest esport, normalment per a dones (però també hi poden participar homes), les disciplines es caracteritzen per l'ús d'accessoris com pilota, cintes, masses, aros i cordes que acompanyen la música.
La gimnàstica rítmica és un esport que té data de molts anys enrere, i es va anar desarrollant fins a la dècada dels 50. Els campionats del món es van cel•lebrar per primer cop al 1963 i aquest esport va ser inclòs com disciplina olímpica l'any 1984. Es va instituir una copa del món al 1983, es va cel•lebrar de nou l'any 1986 i des d'aquesta data s'organitza cada quatre anys.
La Gimnàstica Rítmica Esportiva sorgeix com a esport a la dècada dels 30, a la URSS. Era un esport creat només per la dona. S'ha d'aclarir que l'aparició de la gimnàstica rítmica va tenir una base únicament artística, identificant-se amb l'educació que va obrir el camí per la correcta assimilació de totes les arts.
La gimnàstica rítmica no ha sigut sempre com la coneixem ara, ha sofert molts canvis amb els que cada vegada està sent més agradable per tot tipus de públic, ha rebut influències de tots els àmbits, des de la moda fins els canvis socials.
Avui en dia la gimnàstica rítmica és un dels esports més practicats entre nenes i adolescents.

5 comentarios:

sergi dijo...

esta gimnasta no? jaja molee me gusta tu blog ;)

anna dijo...

txell guapa! que m'agrade molt el teu blog, sobretot la plantilla!
i merci per la informacio que me vas donar pel messenger! un beistoo muuuuaa(K)

Sandra dijo...

carinyoo!
nena no sas com m'agrade el gadget de la música..jajaja :)
t'estimoooo(L)

ereea. dijo...

TXEEELL! m'agrada molt el hobbie que as triat per fer aquest blog! ami també m'agrada molt!

un besiitoo.

Anónimo dijo...

Txell, t'he ficat com a un dels millors al meu blog : )
un petó

Publicar un comentario